Monitor/videokártya probléma? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy ilyen [link] monitorom, és egy ilyen [link] videokártyám. Egyik este kikapcsoltam a gépet, semmi gond nem volt. Másnap mikor bekapcsoltam, a felbontás azt hiszem 1440x900 volt, ez az óta mindig így működik. Ha Catalyst Control Centerben nem állítom át a "Saját VGA kijelzőim -> Tulajdonságok (VGA kijelző)" menüpontban a maximális felbontást, akkor ha jobb gombot nyomok az asztalon, majd a Képernyőfelbontás opciót választom, akkor ott sem tudom feljebb vinni. Mi lehet a probléma? Most telepítettem újra a Windowst és még mindig fennáll a probléma. Garanciás minden a gépben, tehát ha a videokártyával lenne a gáz akkor még visszavihetném.2014. jan. 18. 00:41
1/3 anonim válasza:
Frissíts drivert. Nem véletlen a cdről lett telepítve a kártya drivere?
2/3 A kérdező kommentje:
Is, de aztán letöröltem és feltelepítettem a legújabbat, amit a hivatalos oldalról töltöttem le. Változatlan a helyzet.
2014. jan. 19. 00:17
3/3 A kérdező kommentje:
Meg van a hiba, köszi.
2014. jan. 19. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!