Egy profi Filmparódia készítéséhez hogyan álljak neki?
Szeretnék egy hónapig készített(vagy ahogy kijön)a lényeg hogy igényes filmparódiát készíteni.A film anyagát használnám fel mind magához a képi elemekhez mind a hangihoz szóval a beszédet is a filmben kiejtett betűkből vágnám össze.Nos az lenne a kérdésem hogy hogy kezdjek neki?
Gondolom először kéne egy történet vagy valami nem?
Csak aztnemtudom hogy csináljam a történetet ami illik a film jeleneteihez?Jelenetenként legyen valami külön vicces téma benne vagy legyen egy összefüggő egy Fő témával?
És hogy kezdjem nézzem meg az egész filmet először és úgy? Vagy találjak ki egy történetet mintha meg sem néztem volna a filmet, és majd úgyis illik hozzá vagy hogy?
Ha profit akarsz, akkor kell egy profi stáb és egy profi forgatókönyv, nameg profi színészek.
Ha ennyire profit mégsem akarsz, akkor kell egy jó kamera, egy jó story, egy kis érzék hozzá, meg egy program, amivel összevágod. Szerintem első a story legyen...
Például egy ilyen Radics Peti színvonalút: http://www.youtube.com/watch?v=99ny0kgXd58
Csak az a lényeg hogy a hangot sem én mondanám fel a mikrofonba hanem a filmben lévő hangokból vágnék össze egy szöveget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!