Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy profi Filmparódia készítés...

Egy profi Filmparódia készítéséhez hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy hónapig készített(vagy ahogy kijön)a lényeg hogy igényes filmparódiát készíteni.A film anyagát használnám fel mind magához a képi elemekhez mind a hangihoz szóval a beszédet is a filmben kiejtett betűkből vágnám össze.Nos az lenne a kérdésem hogy hogy kezdjek neki?

Gondolom először kéne egy történet vagy valami nem?

2014. jan. 17. 21:47
 1/7 A kérdező kommentje:

Csak aztnemtudom hogy csináljam a történetet ami illik a film jeleneteihez?Jelenetenként legyen valami külön vicces téma benne vagy legyen egy összefüggő egy Fő témával?

És hogy kezdjem nézzem meg az egész filmet először és úgy? Vagy találjak ki egy történetet mintha meg sem néztem volna a filmet, és majd úgyis illik hozzá vagy hogy?

2014. jan. 17. 21:52
 2/7 Német_Tibor ***** válasza:

Ha profit akarsz, akkor kell egy profi stáb és egy profi forgatókönyv, nameg profi színészek.

Ha ennyire profit mégsem akarsz, akkor kell egy jó kamera, egy jó story, egy kis érzék hozzá, meg egy program, amivel összevágod. Szerintem első a story legyen...

2014. jan. 17. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem érted (úgy látszik nem írtam le érthetően) Van egy alap film amit már elkészítettek, én ennek a jeleneteit és hangjait fogom összevágni, és abból lesz egy paródia, nem én csinálom meg a filmet
2014. jan. 17. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Például egy ilyen Radics Peti színvonalút: http://www.youtube.com/watch?v=99ny0kgXd58

Csak az a lényeg hogy a hangot sem én mondanám fel a mikrofonba hanem a filmben lévő hangokból vágnék össze egy szöveget

2014. jan. 17. 21:59
 5/7 A kérdező kommentje:
De egyenlőre nem tudom hogy álljak neki, a film megvan hogy miből lesz de nemtudom hogy kezdjem el hogy eggy összefüggő de vicces történet jöjjön létre
2014. jan. 17. 22:00
 6/7 Német_Tibor ***** válasza:
Nem tudom mennyire jó ötlet a képet és a hangot is összevágni. Mivel egy szövegben a hangsúlyok is változnak, ezért ha kiemelsz szavakat és utána ismét mondattá fűzöd össze, akkor össze vissza fog ugrálni a hang. Persze paródiában még elmehet az ilyen, de nem tudom mennyire lesz profi.
2014. jan. 18. 08:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ja én is így vagyok vele, de megpróbálok vlami nézhetőt összehozni, ezért is mondtam hogy egy két hét alatt nem lesz meg minimum 1 hónap
2014. jan. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!