Rendszerek listájának megjelenítését kikapcsoltam, és azóta nem tölt be mi a gond?
Figyelt kérdés
" Az alábbi fájl nem található: az2hx22r.sys. A folytatáshoz nyomjon meg egy gombot." Ezután újraindul és megint ez vár, Hogyan lehetne orvosolni a problémát?
Mindig választani kellett hogy a régi XP-t bootolja vagy a mostani Vista-t, én meg gondoltam kikapcsolom a "rendszerek listájának megjelenítését"
2014. jan. 16. 20:47
1/5 ruster válasza:
Nem volt bölcs dolog, amit tettél, de a lenti linken leírtak szerint cselekedj és állítsd vissza a boot sorrendet! :)
2/5 A kérdező kommentje:
De nem jön be a Windows.. :S
2014. jan. 16. 20:54
3/5 A kérdező kommentje:
Csökkentett módot nem hozza elő.
2014. jan. 16. 20:56
4/5 anonim válasza:
Akkor beraksz egy xp vagy vista telepítőlemezt, rámész a javításra és beírod a fixmbr parancsot. Ez majd helyreteszi a boot szektort. Nekem is volt ilyen, amikor az xp bootloadere felülírta a linux grub-ját.
5/5 A kérdező kommentje:
Hova kell írnom?
2014. jan. 16. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!