Excel-ben, hogy tudok olyat csinálni, hogy több választható adat közül mindig az épp aktuálisat választhassam?
Nehezet kérsz. :)
Konkrétan menzesz naptárhoz kellene magamnak. De ez lényegtelen.
Hogy vannak pl napok vizszintesen, függőlegesen meg "tünetek". És mondjuk egy adott napra az egyik tünetnél szeretném ha lehetne 1-es 2-es 3-mas (vagy több) választási lehetőség, amit magamnak irok be. Hogy mi aktuális éppen azon a napon. És ezt egy diagrammon vagy grafikonon visszanézhessem (hogy hogyan alakulnak a dolgok).
Vagy ha hőmérsékletet vagy sújt akarok feljegyezni, akkor ugye beirom a számot, és egy grafikonon ábrázolja a változásokat. (ilyenre gondolok: [link] ) Mind a kettőnél.
Lehetséges, hogy nem lehet ilyet csinálni, és ez csak az én agyszüleményem, csak amik neten vannak sehogyan se tetszenek, gondoltam magamnak csinálnék. Amit most csináltam, annál el tudnék képzelni egy jobbat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!