Nincs nyitva a port? Utorrent
Már legalább 10x próbálkoztam beállítani. Minden alkalommal tűzfalban, ahogy azt kell. Szóval biztos nem a port foglalt.
Letöröltem az utorentet, felraktam a bittorrentet, aztán megint vissza az u-t. Már a gép is újra lett telepítve.
Az összes interneten elérhető leírást átolvastam, mindet kipróbáltam. De még most sincs nyitva a port.
Már nem tudom mivel próbálkozhatnék.
Routerem nincs. Digi kábelnet.
UDP és TCP portnak is nyitottál portot ill. kivételnek megadtad a klienset?
A win. tűzfalon és a telepített vírusírtó/tűzfal-ban is?
akkor nem tudom! Nekem azt írja az ut ,hogy csak letölteni tudok és ez nem igaz! aktív vagyok (torrent oldalon is) port is nyitva, szóval hazudik az utorrent.
Többet nem mondhatok, higgy a portteszt oldalnak az jól írja. Passzolok ha az oldalon is passzív vagy hogy mi lehet. próbálj meg másik portot használni ami kívül esik a szabványos torrent ( P2P Port) portoknál.Az alap p2p port 6881-6889.
Ezeken a tartományokon kívül válassz és állítsd újra a tűzfalat:
kazaa
tcp 1214
udp 1214
edonkey
tcp 4661-4672
udp 4661-4672
winmx , napster
tcp 6257
udp 6257
tcp 6699
udp 6699
bittorrent
tcp 6881-6889
udp 6881-6889
gnutella
tcp 6346
udp 6346
eMule (eDonkey)
tcp 5555
tcp 4242
tcp 3306
tcp 2323
tcp 6667
tcp 7778
jobbat nem tudok!
lehet elnéztél valamit, vagy nem tudom én ilyenkor lehiggadok és elölről kezdem, de mint mondtam ne higgy a kliens tesztjének!
Igen már próbáltam 10 különböző porttal. Mind kívül estek ezeken a számokon. De elvileg akkor nyitva van, csak seedelni nem tudok.
Én sem tudom már mit csinálni, ezért is kérdeztem meg itt.
Mindenesetre köszönöm a segítségedet.
Várok még, hátha jön valaki, aki tudja a probléma okát.
közben probléma megoldódott.
Moderátor zárhatja.
Akkor ennek meg kellett volna náluk jelenni!
"a torrent oldalakon is fel szokták tüntetni ha passzív vagy, nálad mi a helyzet? Ők mit írnak?"
mindegy örülök hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!