Hol tudnék kapcsolatba lépni veterán gamerekkel?
Figyelt kérdés
Tehát olyanokkal akik még a 90es évekbeli játékokkal is játszottak/játszanak és tudnak ritkább játékokról is.2014. jan. 12. 17:32
2/4 A kérdező kommentje:
Nem kötekedésből, de szerintem azok a gamerek már a munkahelyükön vannak, hacsak nem orvosira mentek.
Az interneten esetleg hol lehetne kapcsolatba lépni velük? Nincs erre specializálódott oldal? Csak mert én amelyeket láttam, ott szinte mind csak az új hypeolt játékokkal foglalkoznak.
2014. jan. 12. 17:58
3/4 anonim válasza:
Én cs 1.6-al játszok sok sok éve.
De gondolom más játékokra gondoltál.
4/4 A kérdező kommentje:
A cs 1.6 csak egy a sok régi játék közül, amivel egy veterán gamer játszhat. Több játékra gondoltam itt, nem csak a cs-re.
2014. ápr. 27. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!