Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ezt megoldani...

Maresz 1229 kérdése:

Hogyan lehet ezt megoldani (több a leírásban)?

Figyelt kérdés
Az van, hogy mikor elindítok egy játékot akkor egy idő után egyszer csak elmegy a kép és fekete lesz, de a gép megy meg a játék is megy tovább?Kérlek segítsetek!Nagyon erős a gép úgy, hogy szerintem nem az a baj, hogy nem bírja ezt meg is mondták, de még mindig ez van.Segítsetek kérek nagyon mindenkit!
2014. jan. 11. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
valami hiba lehet a videókártyával, az oké hogy erős videókártya van benne, de attól ha hibás akkor csinálhatja ezt, vagy próbáld meg újratelepíteni a rendszert
2014. jan. 11. 23:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm elsőnek újrarakom aztán ha nem jó mással próbálkozok!Köszi! Amúgy, hol tudom újrarakni? vagy hogy?
2014. jan. 11. 23:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy van egy tesztprogram atán azzal még 7680x valamennyis felbontásban is bírta max-on 92 C fokon és nem kapcsolta le!
2014. jan. 12. 00:25
 4/5 anonim ***** válasza:
na hogy 92fok az már régen rossz főleg ha ez a videókártya mert nekem a videokártya kb 60 fokig megy max egyébként letöltöd az op rendszert kiírod boot cd ha nem xp akkor dvd-re berakod és szinte adja magát mit csinálj
2014. jan. 12. 01:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Azt mondták nem baj ha 92 fok mert bírja 150 fokig

De nem ez a lényeg hanem az, hogy mindig eltűnik a kép miközben játszok vagy 20 percet nagyobb játéknál 2 perc!

2014. jan. 15. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!