Meddig szarakodik még a citromail? Nektek sikerült belépni, mióta újítják?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 08:50
3/5 anonim válasza:
egyáltalán nem sz@rakodott eddig sem!
mit újítanak??? én a Freemail-nél tapasztalom, hogy megint vált 1 újabb verzióra!!!
4/5 anonim válasza:
Igenis újítják. Sajnos. Nekem az a gondom hogy citrotickert használok ami jelzi ha jött levelem és jelzi is , de belépek a citromailemre és nem találom a leveleimet :(
szóval bukik a színvonal :(
De válaszolok is: belépni betudok :(
5/5 A kérdező kommentje:
kb 1 hete újítják, addig nekem is sikerül a belépés, amíg a következő oldalra ugrik, de onnan tovább nem megy, hiába kattintok a beérkezett levelekhez. Ott jelzik, hogy újítás alatt van, és az első belépés kicsit tovább tart. A "kicsi" az nálam órák alatt sem csinál semmit, tehát szarakodik!
2009. dec. 1. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!