Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Beex m 1 ről vélemény? Akinek...

Beex m 1 ről vélemény? Akinek van vagy volt. Kb. mennyi játékot bír el? És hány megabájtos játékokat?

Figyelt kérdés
Leírnátok tapasztalaitokat?

2014. jan. 11. 11:24
 1/4 omgtfl99 válasza:
nekme beex m1g telom van. kb 2 hete kaptam és beleszerettem :D nemértem miért huzzák annyira ezt a teloot. minden játékot elvisz, net gyors rajta, nálam egyszer fagyott be de csak egy 5 mp-re mert messengereztem, ment a youtube, megvolt nyitva 2 játék+skype,viber :) ennél már illik befagyni egy teloonak szerintem. haverjaim irigyelnek érte hogy ilyen olcson ilyen joo telot kaptam. galaxy mini 2 ehez képest semmi se, szintugy xperia e, ezt azért tudom mert haverjaimmal összehasonlitgattuk. remélem tudtam segiteni :D
2014. jan. 11. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de hány megabájt a ram benne?
2014. jan. 12. 10:00
 3/4 omgtfl99 válasza:

beex m1-be 256, m1g-ben pedig 512. szerintem m1g-t vedd mert a 256mb az nagyon necces

[link] ezt mindenképpen nézd meg

2014. jan. 12. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Amit linkeltél oldalt rámentem ,aztán a beex m1 re is rámentem és azt írta hogy gyorsak az alkalmazások rajta? Ez igaz? Mi történik ha wgy telefonon 256 mb ram van?
2014. jan. 12. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!