Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bootolás után egyből ujra...

Bootolás után egyből ujra indul a gép, ezmitől? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy szép téli estén beakartam kapcsolni a gépet de az elöbb emlitett jelenség jött be az ablakon!A gép nincs tuningolva,kitakaritottam a gépet,kapott ilyen trutyit is a proci,Vinyót cserélt de sehol semmi,én a ramra gyanakszom de nem akarok fölöslegesen venni eggyet ha nem is az!

Alábbi konfig:

Alaplap:Asrock k7vt4A PRO

Proci:AMD Athlon XP +2500 1800mhz

Ram:512mb /400mhz

Táp:300W Coodegen

Op.Rendszer: Win 7 PLS HELP ME!

2014. jan. 11. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy. Több oka is lehet:

1. Kitakarítás után rosszul csatlakoztattad vissza a hardvereket...

2. A trutyi nem megfelelően lett felvíve a procira vagy a proci nincs jól a helyén...

3. Rossz vinyó...

4. Rossz vinyókábel...

5. Rossz RAM...

6. Ezek mellett bármelyik program vagy driver is okozhatja, tehát közel sem biztos hogy hardveres baja van.

Indítsd el csökkentett módban, ha így megy akkor drivergond ha így sem akkor lehet hardver...

2014. jan. 11. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget :D A takaritást és a trutyi pakolást azt csak a hiba után csináltam,csökkentetmódban is ugyan azt csinálja,csináltan már azt a CMOS-t is,
2014. jan. 11. 16:04
 3/4 A kérdező kommentje:
*vinyót is cseréltem
2014. jan. 11. 16:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült már kideritenem! Az alaplapon vmi északi hid volt rosz és ezért fagytott ki bootálközben!
2014. jan. 17. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!