Macbook Air vagy Macbook pro?!? Sziasztok! Nekem egy nagy dilemmám van, a kérdés főleg Apple Macbook tulajdonosokhoz szól.
Január végén gondoltam venni, egy új laptopot. De mostanában mindent Apple-re cseréltem, szóval most a 4. termék is jó lenne ha onnan lenne. A kérdés egyszerű, napok óta bújok minden fórumot, de még mindig nem tudok dönteni 2 termék közül. A választási lehetőségek: Apple Macbook Air 13' 256 gb vagy Apple Macbook Pro 13'. Mindkettőnek megvan a maga előnye ;)
Nehogy elfelejtsem, ez lenne az első Apple gépem jelenleg is Windows felhasználó vagyok :)
Várom az érveket meg persze minden féle tanácsot.
Előre is köszi :)
Pontosan melyik Pro-ról van szó?
Mire akarod használni?
A sima 13'os i5ös 500 gb-osra gondoltam.
Munkára használom, meg ilyen, hogy youtube meg facebook otthon. Napi szinten mindenhova velem jönne, és dokumentumokat szerkesztek, írok, ppt bemutatók és stb :)
Néha online filmek vagy letöltök valamit, de semmi komoly :)
Az Air könnyebb, vékonyabb, nagyobb a felbontása. Az SSD miatt sokkal gyorsabb, csak kisebb benne a tárhely. Az air üzemideje jóval több kb 1.5x annyi.
A Pro valamivel jobban bővíthető. Az Airben nem lehet memóriát bővíteni, mert az rá van forrasztva az alaplapra.
szia!:)
nekem air van , szinte azokra hasznalom amikre Te:) nagy kulonbseg nincs koztuk ,volt mar dolgom Proval is:) szerintem az Air csajosabb gep ,mar a vekonysaga miatt (de persze ezt mindenki maga tudja) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!