Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Macbook Air vagy Macbook...

Kiraly.gabor kérdése:

Macbook Air vagy Macbook pro?!? Sziasztok! Nekem egy nagy dilemmám van, a kérdés főleg Apple Macbook tulajdonosokhoz szól.

Figyelt kérdés

Január végén gondoltam venni, egy új laptopot. De mostanában mindent Apple-re cseréltem, szóval most a 4. termék is jó lenne ha onnan lenne. A kérdés egyszerű, napok óta bújok minden fórumot, de még mindig nem tudok dönteni 2 termék közül. A választási lehetőségek: Apple Macbook Air 13' 256 gb vagy Apple Macbook Pro 13'. Mindkettőnek megvan a maga előnye ;)

Nehogy elfelejtsem, ez lenne az első Apple gépem jelenleg is Windows felhasználó vagyok :)

Várom az érveket meg persze minden féle tanácsot.

Előre is köszi :)

2014. jan. 11. 05:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Pontosan melyik Pro-ról van szó?

Mire akarod használni?

2014. jan. 11. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Én útálom az almás cuccokat, úgyhogy fáj kimondanom: Elcserélném a saját kis laposomat egy Air-re :) Szép is,csendes is, meg a teljesítménye sem rossz.
2014. jan. 11. 18:10
 3/6 A kérdező kommentje:

A sima 13'os i5ös 500 gb-osra gondoltam.

Munkára használom, meg ilyen, hogy youtube meg facebook otthon. Napi szinten mindenhova velem jönne, és dokumentumokat szerkesztek, írok, ppt bemutatók és stb :)

Néha online filmek vagy letöltök valamit, de semmi komoly :)

2014. jan. 11. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Az Air könnyebb, vékonyabb, nagyobb a felbontása. Az SSD miatt sokkal gyorsabb, csak kisebb benne a tárhely. Az air üzemideje jóval több kb 1.5x annyi.

A Pro valamivel jobban bővíthető. Az Airben nem lehet memóriát bővíteni, mert az rá van forrasztva az alaplapra.

2014. jan. 11. 21:10
 5/6 A kérdező kommentje:
igen az ssd, de kipróbáltam mind a kettő gépet, nekem nem volt zavaró a különbség, mivel meg sem találtam :D amire használom, arra mind a kettő okés volt.
2014. jan. 11. 21:28
 6/6 anonim válasza:

szia!:)

nekem air van , szinte azokra hasznalom amikre Te:) nagy kulonbseg nincs koztuk ,volt mar dolgom Proval is:) szerintem az Air csajosabb gep ,mar a vekonysaga miatt (de persze ezt mindenki maga tudja) :))

2014. febr. 12. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!