Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell a Windows Media...

Hogyan kell a Windows Media Playerrel lemezre írni?

Figyelt kérdés

Beraktam egy üres CD-t, majd kihozott még egy ablakot, ahol azt írja hogy húzzam oda a fájlokat, de nem engedi.

Vagy is :

[link]

Kérlek segítsetek! :)

2014. jan. 10. 21:58
 1/5 csacsi2 ***** válasza:

Nem igazán szoktam MP -t használni lemez írására...

Valószinü azért mert nincs engedélyezve a Drag&Drop.

Nem feltétlen kell húzással atvinni a fájlokat, simán klikkelj az "írás indítása"-ra.

2014. jan. 10. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha az írás indításra klikkelek, akkor kihozza azt az ablakot, ahol azt írja hogy húzzam át a fájlokat.
2014. jan. 10. 22:20
 3/5 csacsi2 ***** válasza:

Intézőből sem megy az áthúzás? WMP beállításaiban keresd az áthúzási művelet engedélyezését (AllowDrop).

Amúgy meg nem tudom miért nem műközik a "húzás" esetleg nincs jogosultságod hozzá.

A képeden pedig már ott vannak a kiírandó fájlok ezért nem értem.

[link]

Használj normális íróprogramot, jobban jársz pl Nero, CdBurnerXP ami ingyenes...

[link]

2014. jan. 10. 22:53
 4/5 csacsi2 ***** válasza:

CDBurnerXP támogatja a lejátszási listák írását is, szoval ha lemented (M3U) a lejátszási listát kiírhatod a programmal!

[link]

2014. jan. 10. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam már CDBurnerXP -vel, ott azt írta ki hogy rossz a lemez.De a végén megoldottam.Ráraktam a zenéket egy pendrivera, majd onnan sikerült ráraknom a CD-re.Azért köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz.
2014. jan. 11. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!