Babszi04 kérdése:
Iphone 4S?
Figyelt kérdés
Mi a vélemény róla tapasztalatok ? Tényleg nincs rajta zenelejátszó ?2014. jan. 10. 19:32
1/10 anonim válasza:
Nekem az van most :D semmi bajom vele. miért ne lenne?
2/10 A kérdező kommentje:
hát azt hallottam hogy úgy kell rá megvenni ! tudnál esetleg tapasztalatot küldeni jó rossz dolgokat róla ? :)
2014. jan. 11. 12:48
3/10 anonim válasza:
szerintem arra gondolsz hogy nincsen rajta zene. azt gépről rá tudod rakni az iTunes al :D semmi bajom vele (bár az enyém gyári hibás de meg lesz csinállva :D ) iOs 7 is szépen fut rajta. Eddig nem fagyott 1x sem és nem is fog :D
viszont az akksi nagyon gyorsan merül :D aponta 1x minimum tölteni kell ( legalábbis nálam)
4/10 A kérdező kommentje:
nem azt tudom hogy zene nincs rajta :) és az mennyire igaz hogy külön simkártya kell hozzá ? :)
2014. jan. 11. 13:41
5/10 A kérdező kommentje:
mármint hogy újat kell venni hozzá :)
2014. jan. 11. 13:41
6/10 anonim válasza:
Micro sim van benne. A rendes sim kártyádat is simán belevágják :D
7/10 A kérdező kommentje:
es a zenelejatszo ami bennevan mi a fajtaja neve es igenyel internetkapcsolatot ? :) ( ekezetekert bocsi telorol vagyok ) ;)
2014. jan. 12. 21:59
8/10 anonim válasza:
dehogy igényel
ugyanúgy rápakolhatod a zenéid :D
semmi sátáni nincs benne
9/10 anonim válasza:
annyi hogy csak iTunes-al tudod kezelni rajta a zenét meg a dolgokat
de nincs azzal semmi baj
attól ugyanúgy tudsz rá saját zenéket tenni :D
egyébként jó telefon, csak nemsokára elavult lesz
amint kijön az iphone 6, a 4S szerintem szép lassan ki fog kopni a támogatásból :(
10/10 anonim válasza:
hát igen szerintem sem kapja már meg az iOs 8 at :SS pedig nekem is most lett 4S em :S :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!