Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telepítési probléma "Hiba a...

Cs kedvelok kérdése:

Telepítési probléma "Hiba a rendszer betöltésekor"?

Figyelt kérdés

az lenne a gondom hogy, van egy gépem win7 volt rajta, és már vagy 2hete 2percig kapcsolt be. Gondoltam ujratelepitem de inkább XP-t teszek fel.

Elkezdtem a telepítést leformáztam a HDD-t, és utána újraindult a gép, de már nem kapcsolt be ez az üzenet fogadott "Hiba a rendszer betöltésekor"

Mit kezdhetek vele?

2014. jan. 8. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem telepítési hiba, hanem hardveres lesz. Vidd szervízbe. HDD rossz.
2014. jan. 8. 10:47
 2/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Próbáld meg azt, hogy keresel egy particionáló programot (Hiren boot cd-n van egy csomó : [link] )

Aztán pedig letörlöd vele a windows 7-altal létrehozott a merevlemezed elején található 100 megabájtos particiót, illetve a következő particiót is (ez elvileg a C: particiót).

Miután egybe gyógyitottad a két particiót, (1 darab nemhasznált - Unused partició lessz belőle) próbáld meg ujra a telepitést. (Ha volt adat particiód is - pl D: akkor azt ne bántsd, tehát óvatosan a partició törlésekkel)

Sok sikert.

Üdv.

2014. jan. 8. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
#2-es által javasoltakat a win xp telepítőjével is meg lehet csinálni
2014. jan. 8. 11:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm sikerült.
2014. jan. 8. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!