Telepítési probléma "Hiba a rendszer betöltésekor"?
az lenne a gondom hogy, van egy gépem win7 volt rajta, és már vagy 2hete 2percig kapcsolt be. Gondoltam ujratelepitem de inkább XP-t teszek fel.
Elkezdtem a telepítést leformáztam a HDD-t, és utána újraindult a gép, de már nem kapcsolt be ez az üzenet fogadott "Hiba a rendszer betöltésekor"
Mit kezdhetek vele?
Szia.
Próbáld meg azt, hogy keresel egy particionáló programot (Hiren boot cd-n van egy csomó : [link] )
Aztán pedig letörlöd vele a windows 7-altal létrehozott a merevlemezed elején található 100 megabájtos particiót, illetve a következő particiót is (ez elvileg a C: particiót).
Miután egybe gyógyitottad a két particiót, (1 darab nemhasznált - Unused partició lessz belőle) próbáld meg ujra a telepitést. (Ha volt adat particiód is - pl D: akkor azt ne bántsd, tehát óvatosan a partició törlésekkel)
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!