Mik futnának el a gépemen?
Figyelt kérdés
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 3.00 GHz
2GB DDR3 RAM
nVidia GeForce 9600GT 512 mb
A Modern Warfare 2 akadozott, elvileg a ram miatt, a dirt 2 megy full grafon akadás nélkül, gta 4 nagyon picit néha akad, írnátok még valami jó játékokat amik lehetőleg futnának rendesen?:D
2014. jan. 7. 19:52
1/3 anonim válasza:
A modern warfare-nak nem kéne szaggatnia. De egy csomó játék, én ugyan ilyen processzorral csak 4 gb rammal battlefield 3-at tolom, counter strike sorozat, prototype 1-2, minecraft, battlefield, half life sorozat, crysis 2, mirror's edge, need for speed underground 1-2, need for speed undercover, need for speed carbon, need for speed mostwanted 1-2, horror játéknak outlast, 4 gb rammal én skyrimezek, portal sorozat, garry's mod, fall out 3, alien vs predator 1-2, battlefield vietnam, left 4 dead 2, flatout sorozat és még sok más :) Remélem kielégítő válasz volt, és kimerítettem a kérdést ;)
2/3 boricza válasza:
Szia Ha a RAM-ot bővítenéd még +2GB-al akkor szinte nagyon sok játek és nagyon jó grafikán én a GTA4-et ajánlom
3/3 anonim válasza:
Deadpool,shellshock 2,Spec Ops:The Line,FarCry2,
Ezek szerintem menni fognak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!