Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi jót/rosszat tudtok nekem...

Mi jót/rosszat tudtok nekem mondani a Nokia Lumia 625-ről?

Figyelt kérdés

2014. jan. 7. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Jók:

-Nokia

-2 magos 1,2-es CPU

-Kijelzője kielégítő, bár felbontás lehetne nagyobb.

Rossz:

-Windows OS

-512MB RAM - 2x 1,2-es CPU-hoz illene legalább ~1GB

-"Csak" 5 megapixeles - szerintem am bőven elég

-RAM-jához képest drága, bár Windows OS-ről van szó, annak lehet elég, ezt nem tudom

-Személyes véleményem: 4,7colos kijelzője nekem nagyon nagy, már már hatalmas.

Összessége:

Ajánlom, mert NOKIA és nagyon szeretem/szerettem a NOKIA-kat. Nem ajánlom mert Windows OS, és drága.

2014. jan. 7. 15:22
 2/7 A kérdező kommentje:

ha jól értem,akkor nem valami jó a windows OS?

egyébként köszönöm a választ !

2014. jan. 7. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Én - és sokan mások - nem szeretem a Windows-t mobilra. Én android párti vagyok, bár annak is vannak hibái, de mégis. Rengeteg alkalmazást találsz rá és ez a legelterjettebb mobil operációs rendszer. A Windows sokat drágít a mobilon. Ennyi pénzért egy sokkal jobb hardverű androidos mobilt is vehetsz. (Sony, Samsung)
2014. jan. 7. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja, hogy a Windows drágít a telefonon? Akkor most közlöm veled, hogy a legjobb ár értékű telefonok. Lehet h nincs benne 2 giga ram, de ellentétben az androiddal maximálisan elég ennyi a rendszernek, míg az android néha 4 magos procikon is vért pisil.

Kérdező nyugodtan vedd meg ha tetszik. Szvsz ebben az árfekvésben biztosan nem vennék androidot. (még régen vettem, sajnos a hasonló hardver mániás laikusok engem is meggyőztek)

2014. jan. 11. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Annyiért az a legjobb, amit találsz. A csempéket meg lehet szokni. Általában gyors, letisztult. Programok tekintetében sem kell szégyenkeznie. Az 512 RAM-ból 112-t használ fel rendszer. (Itt jegyezném meg: Én egy S4-est használok, ami a 2 gigából 0,9-et használ alapjáraton, mondanom sem kell, hogy arányaiban ez mennyivel szarabb.)

Nem mellesleg a CPU és a GPU elég erős benne. A kamerája az 5 megapixelhez képest frenetikus képeket csinál, videózás terén nem a legjobb, de egészen jó. Az 5" os kijelző csak addig nagy, ameddig hozzá nem szoksz :)

Hátránya, hogy mindenki hülyének fog nézni, amiért azt vetted meg.

2014. jan. 18. 21:55
 6/7 A kérdező kommentje:

koszonom a válaszokat !:)

Kedves utolso válaszolo,mibol gondolod azt hogy mindenki hulyének nézne hogy ezt a telefont vásároltam meg?

2014. jan. 18. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert az most "nem menő" :)
2014. jan. 19. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!