Mi jót/rosszat tudtok nekem mondani a Nokia Lumia 625-ről?
Jók:
-Nokia
-2 magos 1,2-es CPU
-Kijelzője kielégítő, bár felbontás lehetne nagyobb.
Rossz:
-Windows OS
-512MB RAM - 2x 1,2-es CPU-hoz illene legalább ~1GB
-"Csak" 5 megapixeles - szerintem am bőven elég
-RAM-jához képest drága, bár Windows OS-ről van szó, annak lehet elég, ezt nem tudom
-Személyes véleményem: 4,7colos kijelzője nekem nagyon nagy, már már hatalmas.
Összessége:
Ajánlom, mert NOKIA és nagyon szeretem/szerettem a NOKIA-kat. Nem ajánlom mert Windows OS, és drága.
ha jól értem,akkor nem valami jó a windows OS?
egyébként köszönöm a választ !
Ja, hogy a Windows drágít a telefonon? Akkor most közlöm veled, hogy a legjobb ár értékű telefonok. Lehet h nincs benne 2 giga ram, de ellentétben az androiddal maximálisan elég ennyi a rendszernek, míg az android néha 4 magos procikon is vért pisil.
Kérdező nyugodtan vedd meg ha tetszik. Szvsz ebben az árfekvésben biztosan nem vennék androidot. (még régen vettem, sajnos a hasonló hardver mániás laikusok engem is meggyőztek)
Annyiért az a legjobb, amit találsz. A csempéket meg lehet szokni. Általában gyors, letisztult. Programok tekintetében sem kell szégyenkeznie. Az 512 RAM-ból 112-t használ fel rendszer. (Itt jegyezném meg: Én egy S4-est használok, ami a 2 gigából 0,9-et használ alapjáraton, mondanom sem kell, hogy arányaiban ez mennyivel szarabb.)
Nem mellesleg a CPU és a GPU elég erős benne. A kamerája az 5 megapixelhez képest frenetikus képeket csinál, videózás terén nem a legjobb, de egészen jó. Az 5" os kijelző csak addig nagy, ameddig hozzá nem szoksz :)
Hátránya, hogy mindenki hülyének fog nézni, amiért azt vetted meg.
koszonom a válaszokat !:)
Kedves utolso válaszolo,mibol gondolod azt hogy mindenki hulyének nézne hogy ezt a telefont vásároltam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!