Miért "szaggat" egy videó lejátszása?
Figyelt kérdés
Van egy notebookom, viszonylag okés videókártyával (Radeon 7770), de mégis mintha beszaggatna egy sima, tömörített, 600 megás film lejátszásánál is néha. Jelenetek közti váltásnál beakad a kép, elmosódik.. VLC Player.
Röhej, hogy mai, modern játékokat gond nélkül futtatok, de egy divxes filmet nem tudok rendesen megnézni..
2014. jan. 7. 10:58
1/2 P.O.C. válasza:
A VLC nekem se működött rendesen, szintén korszerű gépem van. Gyakran szétesett a kép, és jó pár videónál, még az elején kifagyott a program. Letöröltem, és a Media Player Classic Home Cinema raktam fel helyette. Semmi probléma vele. Ugyan azt tudja, mint a VLC, úgy mint beépített kodekek, magyar nyelv, feliratkezelés stb. De ez legalább atom stabil, és mindent játszik normálisan.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az új Windows media playeren gondolkodtam, de a feliratokat nem tudtam vele rendesen működtetni. Kipróbálom akkor a classicot.
2014. jan. 7. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!