Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan működik egy XBOX...

Hogyan működik egy XBOX játék? Többi lent

Figyelt kérdés

Mindig is PC-n játszottam, de a lányaim kipróbáltak egy XBOX 360-at és nagyon tetszett nekik. Megígértem, hogy beszerzek egyet.

Érdekelne, hogy mi a különbség a beépített tárhellyel rendelkező és egy tárhely nélküli gép között?

Lehet-e úgy játszani, hogy a programokat külső winchesterről töltöm be (van nekik egy 2TB-os-uk)?

Ha igen, akkor ugye nem kell a beépített tárhely?

Ha letöltöm a programot torrentről, akkor az is futhat rajta?

Milyet érdemes venni, mit kell venni hozzá (gép, kamera, gamepad, ... ) ?

Minden választ köszönök!

44/F

2014. jan. 7. 00:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha külső vinyoról akarsz futatni programot,telepitőt,játékot akkor ahoz el kell vinni megcsináltatni az xboxot és utána fog müködni,de ezzel elveszik a garancia ha van rá.Remélem tudtam segiteni, és nem mondtam hülyeséget mivel én igy tudom.
2014. jan. 7. 00:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szóló írta ha torrentről letöltött játékot akarsz külső vinyóról futtatni akkor RGH-ztatni kell az xbox-ot.
2014. jan. 7. 09:27
 3/5 A kérdező kommentje:
És hol csinálnak ilyet és mennyibe kerülhet? vagy akkor érdemesebb egy belső tárhellyel rendelkező gépet venni,? 250 GB, 320 GB és 500 GB körülieket láttam. ezekre szerintem elég sok program felfér, talán több is, mint ami kellene. De gondolom, hogy a torrent miatt ezt is át kell állítatni.
2014. jan. 7. 11:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Az az igazi problémám, hogy én folyamatosan külföldön vagyok, vagyis itt kellene mindent összeraknom, feltöltenem és úgy hazaküldeni. Vagy akkor elintézni mindent, amikor otthon vagyok (Miskolchoz közel). Ezért gondoltam a torrentre, mert az innen is fel tudom tölteni az ő külső winchesterükre (LogMeIn segítségével). Gondolom, hogy ezt az xbox-al nem lehet megcsinálni távolról.
2014. jan. 7. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor is ugyan el kell vinni ki RHG-zni az Xboxod ha olyat veszel amiben van már vinyó.
2014. jan. 7. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!