Kérhetek segítséget a számítástechnikához?
Figyelt kérdés
Szeretném megtanulni a számítástechnikát a hardverektől a felhasználói szinten át az egyszerűbb programozásig. Valaha tanultam, de nagyon régen, és zavar, hogy nem értem a gép működését, hogy nem tudok egymagam beállítani egy programot, nem tudom, mi az a SSL titkosítás, stb. stb. Nem vagyok buta , de már nem járok iskolába. Minden értelmes javaslat érdekel (tanárok, webhelyek, könyvek, oktatóprogramok). Előre is köszönöm!2014. jan. 5. 21:29
1/5 anonim válasza:
Sajnos erre csak azt tudom mondani ami más is írna : guglizz rá arra ami érdekel !Wikipédián nagyon sok anyag van kezdve a hardverektől minden.
2/5 anonim válasza:
Kezdetnek pl Wikipedia. Ott pl rákeresel az SSL-re, kapcsolódó szócikkek között pedig tudsz navigálni, kiindulásnak szerintem tökéletes. (Ugyan működéséből adódóan nem 100% megbízható, de olyan nagy hülyeségekkel eddig nem találkoztam.)
3/5 A kérdező kommentje:
Eddig már próbáltam a Wikit, de szimplán nem értem a nyelvezetet, amit használnak. Az alapoktól szeretnék építkezni, mert már a szövegértelmezéseknél elakadok.
2014. jan. 5. 21:51
4/5 anonim válasza:
Szerintem vannak fent a neten számítógép architektúra anyagok. Keress ilyesfajta könyveket, jegyzeteket.
5/5 anonim válasza:
istvan.6003@gmail.com
szívesen megtanítalak!
(programozó vagyok, ha érdekelne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!