Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a baja a pendriweomnak?...

Mi a baja a pendriweomnak? Nem játssza le a filmeket róla se számítógép, se dvd lejátszó, se tv.

Figyelt kérdés
Most vettem egy 64 gb toshiba pendriweot. Win xp alatt használom. Filmeket tettem rá. Rácsatlakoztattam tv-re és semmit nem nyitott meg, látszottak a rámásolt filmek, de semmit nem játszott le. Ezután formáztam. Ezt követően már hiába dugtam a tv-re, fel sem ismerte, hogy csatlakoztattam külső ezközt. Hiába próbáltam újra formázmi, mindig hibát jelzett formázás közben és nem formázta. Aztán utána olvastam, hogy az xp nem ismeri az exfat fájlrendszert és le kell tölteni egy segédprogit. Na azóta újra megjelenik a tartalom a pendriweon, de ha arról indítom a filmet, mindig kodek hibát jelez, azonban ha a a számítógép winyóról indítom a filmet semmi baj, de ha rámásolom a pendriwera, akkor arról semmilyen filmet nem játszik le. Ötlet? Mit lehetne csinálni, hogy működjön?

#pendiwe
2014. jan. 5. 19:30
 1/3 anonim válasza:

Ha tévéhez akarod használni formázd fat32-re, ha 4 gigánál nagyobb fájlt akarsz rá másolni NTFS-re, ez a jobb.

Alapból nem lehet így formázni, át kell állítani valamit. Keress rá google-ben h hogyan kell

Remélem jól értelmeztem a kérdésedet:)

2014. jan. 5. 19:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy át kell formázni, de a windows nem tudja, csak az exfatot ajánlja fel alapból. A formázás megoldhatja ezt a problémát?
2014. jan. 5. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jött be. 22-es hibakódot kaptam, letiltotta a pendriweot és nem engedi engedélyezni. Hiába csatlakoztatom, érzékeli, hangjel, de nem látja sajátgépben.
2014. jan. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!