Miért vannak facebook-on ilyen csökkent agyúak?
Mi az iden tanultuk infobol a szamitogep alkatreszeit, pedig ez mar az 5-ik eve, hogy tanulunk informatikat, bar eddig csak power pointokat, excel tablazatokat, meg ilyeneket keszitettunk. Lehet, hogy teged is valaki szoke agyunak gondol azert, mert nem tudod pl, hogy mi a francia manikur.
15\L
Miért kellene, hogy értsen a hardverhez, ha csak használni szeretné?
Szerinted mindenki, akinek jogosítványa van, az rendelkezik autószerelői végzettséggel is? Vagy a TV-nézés is csak az elektroműszerészek kiváltsága?
Na ugyanez a helyzet a számítástechnikával is...
Attól, hogy annak idején én még megterveztem/legyártottam a saját gépemet, még nem biztos, hogy ezt kellene elvárni mindenkitől...
Ha te nem lennél sötét a számítástechnikához, akkor minimum ennyit válaszoltál volna, ahelyett, hogy rávágod a videokártya hibát:
Ez a jelenség több hibára is utalhat. Lehet egyszerűen a kijelző hibája, ha egyébként úgy viselkedik a laptop, mintha működne. (hdd led villog, venti megy, dvd-hez hozzányúl, stb)
Okozhatja egyszerűbb periféria hiba, de lehet viszont bonyolultabb alaplap vagy VGA hiba is.
Ha a háttérben halványan van kép inverter, fénycső vagy alaplapi tápfeszültség probléma van.
Ha néha remegve még ad képet a laptop, csak néha nincs kép - akkor kábel szakadás és fénycső hiba a leggyakoribb vagy az inverter nagyfeszültségű trafó hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!