Iphone 4-em van, és a gépem új. Összeszinkronizálás az adatok elvesztése nélkül? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az itthoni gépem amivel eddig össze volt szinkronizálva, ki lett cserélve, illetve kaptam egy netbookot is, és ha próbálom összeszinkronizálni, akkor ugye azt írja ki,hogy az adatok törléséhez vezet. Nyilán a névjegyeimet, jegyzeteimet, képeimet szeretném megmenteni, az nagyon fontos. A zenéket tudom uténa is pótolni. HOgyan tudok mentést csinálni ezekről, hogy semmiképp ne vesszenek el? Meg a felhőben elvileg ott vannak a képeim, de ha gépről próbálok felmenni az icloud.com-ra, akkor csak a jegyzeteket meg a kontaktokat, meg ilyesmiket jeleníti meg, de a képeimet egyáltalán nem, azt semmiképp nem szeretném elveszteni.2014. jan. 4. 12:32
1/5 anonim válasza:
A régi gépről kellett volna a mentés.
Az iCloud csak egy hónapig tárolja a képeket. Azokat le kellett volna külön menteni a gépedre.
Tegyél fel valami felhő alkalmazást és mentsd oda a képeket, skydrive, flickr, sugarsync és hasonlók.
4/5 anonim válasza:
képek Image capture, contacts iCloud használatával, nem itunesos zenek el fognak veszni, esetleg a Disk Aid nevu appet hasznaltam egy hasonlo helyzetben, ezzel kikerulheted az iTunes-t ;)
5/5 anonim válasza:
iTools-szal még próbálkozhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!