Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HTC külső winyó kalttyog?

HTC külső winyó kalttyog?

Figyelt kérdés
Ahogy csatlakoztatva van a géphez, klattyog, cicereg ahogy forog benne valami. Mennyire biztonságos? Ősszel vettük, szóval van még garancia. Van rá esély hogy egyszer csak eltűnik róla minden, vigyük vissza, vagy nincs jelentősége?
2014. jan. 3. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 3 is van az egyik még az elsők közül való de a hangjukat még nem hallottam,tapizni kell ha nem látod a ledet hogy működik e.A kattogás az órán kívül nem jót jelent.
2014. jan. 3. 20:28
 2/2 claidheamohmor ***** válasza:
Minden vinyónak van hangja, de ha már józan parasztésszel is úgy érezni, hogy többet klattyog meg cicereg, mint kéne, akkor szerintem 1., ments le róla mindent 2. törölj le róla mindent, lehetőleg valami adatmegsemmisítő programmal :D 3., cseréltesd ki. Ezt azért mondom, mert azt írtad, van még rajta garancia. Biztos, ami biztos.
2014. jan. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!