Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha az ubuntu...

Mit csináljak ha az ubuntu egy katasztrófa?

Figyelt kérdés

Nem tudom a firssítéseket letölteni, nem tudom a magyar nyelvpack-ot letölteni, nem engedi a chrome-ot meg a plugin-okat sem letölteni.

9.04-es az ubuntu.

2014. jan. 3. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
inkább szedd le a legújabbat
2014. jan. 3. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, én nem javasolnám az újabb Ubuntu-kat... Zabálják az erőforrásokat, nehézkesek, bugosak...
2014. jan. 3. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:
akkor mit csináljak? Alapból nagyon jó gyors lenne ,de így semmit nem tudok csinálni mert mindenre hibaüzenet van a betűméret olvashatatlanul kicsi... Semmit nem tudok csinálni vele. De a win7 is egy szar volt.
2014. jan. 3. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor válassz valami másik disztrót.

Tudod, ez a válogatás nem vezet jóra, a végén még eljutsz odáig, hogy minden operációs rendszer szar, csak nincsen másik. Aztán akkor meg mit csinálsz majd?

2014. jan. 3. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A 9.04-es ubuntu 2009 áprilisi kiadás. Azért nem tudsz telepíteni rá semmit mert megszűnt a támogatása. Régen másfél év volt, most már csak kilenc hónap egy kiadásé utána újabbra kell upgradelni. Vannak hosszú karbantartású verziók is, amire 5 évig jár frissítés. Ezeket LTS jelzéssel látják el. Jelenlegi ilyen a 12.04LTS. Ahhoz, hogy ne legyen szörnyen lassú, mert nem elég erős hozzá a géped, akkor más asztali környezettel kell használni. PL: Lxde. Tehát Neked a Lubuntu 12.04-et célszerű felraknod. [link]
2014. jan. 3. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Az LTS azért is javasolt, mert az legalább stabil, ami ubuntura nem igazán jellemző. Ha viszont hajlandó vagy belevágni, hogy mélyebben megismerd, akkor Debian. Persze zéró linux tudással ne ess neki.
2014. jan. 3. 17:56
 7/7 HavanHUN ***** válasza:
Szerintem próbáld meg újratelepíteni az ubuntu-t, vagy esetleg ha semmiképp nem jó, (ha a linux-ot szereted) ott van még az opensuse, slax stb... ezek se rosszak.
2014. jan. 4. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!