Mit csináljak ha az ubuntu egy katasztrófa?
Figyelt kérdés
Nem tudom a firssítéseket letölteni, nem tudom a magyar nyelvpack-ot letölteni, nem engedi a chrome-ot meg a plugin-okat sem letölteni.
9.04-es az ubuntu.
2014. jan. 3. 17:29
2/7 anonim válasza:
Hát, én nem javasolnám az újabb Ubuntu-kat... Zabálják az erőforrásokat, nehézkesek, bugosak...
3/7 A kérdező kommentje:
akkor mit csináljak? Alapból nagyon jó gyors lenne ,de így semmit nem tudok csinálni mert mindenre hibaüzenet van a betűméret olvashatatlanul kicsi... Semmit nem tudok csinálni vele. De a win7 is egy szar volt.
2014. jan. 3. 17:46
4/7 anonim válasza:
Akkor válassz valami másik disztrót.
Tudod, ez a válogatás nem vezet jóra, a végén még eljutsz odáig, hogy minden operációs rendszer szar, csak nincsen másik. Aztán akkor meg mit csinálsz majd?
5/7 anonim válasza:
A 9.04-es ubuntu 2009 áprilisi kiadás. Azért nem tudsz telepíteni rá semmit mert megszűnt a támogatása. Régen másfél év volt, most már csak kilenc hónap egy kiadásé utána újabbra kell upgradelni. Vannak hosszú karbantartású verziók is, amire 5 évig jár frissítés. Ezeket LTS jelzéssel látják el. Jelenlegi ilyen a 12.04LTS. Ahhoz, hogy ne legyen szörnyen lassú, mert nem elég erős hozzá a géped, akkor más asztali környezettel kell használni. PL: Lxde. Tehát Neked a Lubuntu 12.04-et célszerű felraknod. [link]
6/7 anonim válasza:
Az LTS azért is javasolt, mert az legalább stabil, ami ubuntura nem igazán jellemző. Ha viszont hajlandó vagy belevágni, hogy mélyebben megismerd, akkor Debian. Persze zéró linux tudással ne ess neki.
7/7 HavanHUN válasza:
Szerintem próbáld meg újratelepíteni az ubuntu-t, vagy esetleg ha semmiképp nem jó, (ha a linux-ot szereted) ott van még az opensuse, slax stb... ezek se rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!