1 GB-vel is,de nagy gyorsaságot ne várj tőle :)
Proci milyen?
Intel Celeron M 1.73GHz ez a proci.
Kösz a válaszokat!
Azt jó lenne tudni mire használod a gépet. Mert ha játszol is rajta, (bár ezen csak a nagyon régi játékok mennek el), akkor a linux kilőve.
Azt is jó lenne tudni mi a pontos típusa amennyiben laptop, ha meg pc, akkor kellene az alaplapod pontos típusa.
Mondanám azt, hogy Windows 7 Starter, de lehet, hogy kékhalálozni fog rajta, vagy csak egyszerűen nem fog működni normálisan a videokártyád, vagy nem lesz rajta hang stb. Én amondó vagyok használd az Xp-t, amíg még lehet, bár megszűnik a támogatása idén, utána meg új gép vásárlása, vagy használt, ami lehetőleg ne legyen 3-4 évnél régebbi.
Köszönöm a választ!
Hp Compaq nx6310
Sosem játszom, ez nem szempont.
Ilyen gepen nekem XP van.7es nem tul szarnyal rajta,leginkabb az online jatekok.
Jobban jarsz az XP-vel.Hiaba szunik meg a tamogatasa,sokaig fogjak hasznalni meg,amig lehet hasznald nyugodtan,mig nem tudsz egy uj gepre beruhazni.En is igy vagyok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!