Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom megnyitni az Adobe...

Hogy tudom megnyitni az Adobe Photoshop képet windows képnézegetővel?

Figyelt kérdés
Csináltam apámnak Pálinka címkét de windows képnézegetővel szeretném nyomtatni.társítottam windows képnézegetőre de azt irja ki hogy a Windows fényképnézegető nem tudja megnyitni a képet,mivel támogatja a formátumot vagy ön nem rendelkezik a legujjabb frissítéssel.total commanderbe átirtam .jpg és .jpeg fájlba is és nem jó.

2014. jan. 3. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:

újabb*

Talán elmented PS-ből a megfelelő formátummal?

2014. jan. 3. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
PS-el megnyitod,save as ,és ott alul kiválasztod a .jpg-t
2014. jan. 3. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

A PS is képes képformátumba menteni, csak ki kell választani a listából, ez lenne a legjobb megoldás.

Ha a project van elmentve (.psd), egy dokumentum amit hiába írsz át képformátum kiterjesztésre, az nem egy kép (így nem tartalmaz képpontokat sem).

2014. jan. 3. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy a rákba ne tartalmazna képpontokat egy PSD?

Inkább a JPG az, ami nem tartalmaz, ha már itt tartunk. Lényeg, hogy a képnézegető sajnos nem tudja KEZELNI a psd-t. Már a vindózos. De mondjuk egy IrfanView tudja.

2014. jan. 3. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!