Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdv, az a bajom, hogyha...

Üdv, az a bajom, hogyha például nyitok egy új lapot a böngészőbe és rámegyek valamilyen linkre, elkezd akadozni a gép, addig amíg betölt az oldal. Többi lent?

Figyelt kérdés
Tehát beszélek skypon és elkezd laggolni, meg szaggatni, recsegni a hang, tiszta zavaros lesz minden. Néha meg nézek filmet, s ott is szokott lenni ilyen szaggatás, ez miért van? Gépkonfigot kell írjak? Leszedtem virusírtó programokat, meg SpyWare programokat, de nem tudom mi lehet a baj. Egy éves gép, szoktam takarítani is... Mondjuk igaz, mostanában rég volt porszívózva, viszont kiszedve por az volt, meg letörülgetve... Csak nem ventilátorok alul. A választ előre is köszi!

2014. jan. 1. 01:58
1 2
 11/11 CspCsj ***** válasza:

A torrent, főleg sok szálon, rendesen terheli a netes kapcsolatot.

Ha nagy sebességú torrentes le- vagy feltöltés mellett használsz böngészőt vagy skype-ot akkor ezeket jelentősen lassítja a torrent (ha a gyerek hazajön a laptopjával és torrentezni kezd az internetes oldalak csigalassúsággal töltödnek, néha még hibát is ír, hogy az oldalt nem lehet betölteni, - skype-ot nem próbáltam ilyenkor, de biztosan akadozna).

Ha a problémák jelentkezésekor ránézel a torrentekre, és van nagy le/feltöltés, akkor próbáld korlátozni a fel vagy letöltést, ami terhelt.

(utorrent-nél jobbgomb a jobb alsó sarokban lévő fel/letöltést mutató kis mezőkön és válassz ki a kapcsolatod 50-60%-át közelítő értéket - pl. 8Mbites neted van, akkor a fele 500-600Kbyte, ha a feltöltés 0,5Mbites akkor annak meg 30-40Kbyte)

2014. jan. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!