Én 4 vagy 5 napig bányásztam még akkor, amikor megjelent.
A felét beváltottam BTC-re kb 1300$ értékben, a másik fele még megvan, majd később eladom.
Régi bitcoinos, dogecoinos kérdéseket nézegetek. Ha esetleg még itt vagytok és olvassátok ezt, megírhatnátok, hogyan alakult a sorsotok.
Én annó használtam bitcoint, illegális célra, de mindig csak annyit vettem, amennyi kellett. Aztán gyerekeim lettek, egyáltalán nem is követtem az egészet. Nemrégiben végigtúrtam a gépeimet, régi backupokat, hátha akár csak egyszer is elfelejtettem levásárolni, amim volt, de sajnos nem találtam semmit. Kíváncsi vagyok mi lett azokkal, akik eleve befektetési célból vettek vagy bányásztak annak idején. Meg tudtatok gazdagodni, vagy menet közben eladtátok akkori szemmel nézve hatalmas, mai szemmel nézve viszont piti kis csúcsokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!