Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem jó a wi-fi router?

Benke-Szabó Balázs kérdése:

Mért nem jó a wi-fi router?

Figyelt kérdés

Hello

Nemrég vettem 1 Ds-lik wr150N nevű routert összerakon az összes dolgot ahogy kell és az a probléma

hogy adtak hozzá 1 ip-t eddig ok felmegyek rá az alapokat

megcsinálom és a telóm befogja a wi-fit írja hogy van de semmit nem tölt be pl:weblapot,mért van ez?

http://www.youtube.com/watch?v=OZdiXLDGmiU&feature=youtu.be

nézzétek meg itt van mit csinálok és irjátok le mi

van rosszul beállítva

2013. dec. 31. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Én arra gyanakszom, hogy a modemed amit kaptál az egy egyportos router. És hiába DSL-ed van, az tárcsáz. Mikor bekapcsolod a gépet kell csatlakoznod, hogy legyen neted? Nem?

Akkor a következőt kell tenned:

1. A dslink router-t dynamic IP-re állítod.

2. Kikapcsolod a DHCP-t

3. a WAN IP-t egy olyan IP-re állítod amit a modem osztana ki neki (tehát pl 192.168.1.2) vagy ha 0.1 a modem IP-je akkor 0.2

4. wifi dolgokat beállítgatod ahogy kell

ha ezek megvannak swith módban lesz a routered

A modemet a router LAN portjába dugod, tehát egy számozottba. Elvileg készen vagy és működik.

2013. dec. 31. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
??? mit csinálsz ember? 0:52-nél a felhasználónév amit megadsz "csibefasirt", viszont 2:00-nél benkeszabo@upc-vel kapcsolódik... a PPPoe-hez azokat az adatokat kell beírni amelyiket csatlakozásra használod és a router automatice csatlakozik a Upc nethez... pont hogy utána gépnek, telefonnak már ne kelljen ilyesmivel foglalkoznia. A wifit a nevét és a jelszót a wireless security menüben kell megadni.. kezd azzal hogy nyonsz a routeren egy szép hosszú reset gombot, mert ahogy nézem már minden össze vissza van állítgatva. azt a pppoE hez a netszolgáltatótól kapott adatokat használd...
2013. dec. 31. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
nyilván csak nem akarta az orrodra kötni a bejelentkezéseit okoska :D
2013. dec. 31. 18:32
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm mind 2 választ 2. igaz ...de nem értek hozzá annyira írtam is egyszer a vidiben hogy furákat csinálok majd

mind 2 komment zöld kéz és nemsokára megmondom mi lett úgy hogy mindent megcsináltam amit mondtatok Köszkösz

2013. dec. 31. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:
switch módban nem fog csatlakozni a wi-fire semmi...
2013. dec. 31. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Várom visszajelzésed. :D
2013. dec. 31. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem is így van beállítva ha be van kapcsolva a wifi lehet hozzá kapcsolódni...
2013. dec. 31. 18:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

én mindent megcsináltam amit mondtatok és

amit nem mondtatok ...nem jó elegem lettttttt

ez a k*baszott kínai sz*r sehova nem

való csak a tescoba és a kukába

szval ki is dobtam

Aki routhert akar venni:ne a legjobb árút vedd meg ha akarsz netezni

hanem kölcs rá 2 ezer Ft vel többet és lessz

1 értelmes routhered

2013. dec. 31. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!