Monitoros, kábeles összetett kérdés, többi lent. Meg lehet-e oldani?
Figyelt kérdés
Van egy Philips Brilliance 190c 1440x900-as monitorom és egy Sapphire HD 7850 OC kártyám. Tegnap vettem észre, hogy a monitoron van DVI bemenet, eddig én a sima D-SUB-ot használtam DVI->D-SUB átalakítóval. Megnéztem a kártya leírásában, hogy milyen kimenetek vannak rajta, és ott van, hogy a DVI-hez digitális monitor kell, a D-SUB-hoz meg analóg. A kérdés, hogy ez digitális monitor-e (gondolom az, mert van rajta DVI), a másik meg, hogy milyen változás észlelnék ha vennék egy DVI kábelt?2013. dec. 31. 11:43
1/2 anonim válasza:
Ha veszel egy DVi DVI kábelt akkor azon is lesz kép. Változást nem biztos, hogy észlelsz, 1440 pixeles felbontást a dsub is vígan átvisz. 1920-nál van, hogy szeret behomályosítani sávokat már dsub kábelen keresztül.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, tegnap FullHD TV-re kötöttem rá VGA kábellel a régi laptopomat és ott azért már néha rángatózott néhány sávban a kép.
2013. dec. 31. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!