Egy wifi drivert nem találok aki ért ehhez segítene?
Figyelt kérdés
HP 2000-2d03SH notebookrol lenne szó a HP oldalán csak windows 8 és 8.1 es drierek de nekem windows 7 em van és azt szeretem .2013. dec. 30. 11:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem 7-re is jó lesz a driver, legalább próbáld meg
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam nem jó.
2013. dec. 30. 11:58
3/4 anonim válasza:
Hasonló problémára én azt csináltam, hogy a keresőbe beírtam, hogy "driver kereső" és erre kaptam talán második találatra a "Slim driver" programot...
Indítottam, leszkennelte a gépet és kidobta, hogy milyen driverek hiányát találta. Majd szépen fel is telepítette.
De ha 8-ra van optimalizálva a gép, nem biztos, hogy találsz rá 7-re valót.
4/4 Alex Fly válasza:
Próbáld meg nem a HP, hanem a wifi lapka gyártójának oldalán (nagy valószínűséggel Intel, esetleg broadcom).
A lapka típusát megnézed pl. everesttel és ahhoz keresel drivert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!