Nem értem miért nem működik? Tablet pc
Figyelt kérdés
Karira kaptam a tabot.Eddig minden rendben volt az egésszel.Viszont most az a probléma adódott h ha belépek a Goggle Playbe tölt egy ideig aztán azt irja ki h nincs kapcsolat pedig a wifi működik.Öcsém tabján is ugyan ez a probléma...Viszont amit a MyAudio GameCenterben letöltöttem (pl.:szókirakós)játékot,amihez net kell,azt simán tudom játszani...csak akkor nem értem h a Play-el mi lehet a gond.Már kényszerleállítást is csinaltam az adatokat is töröltem.....VALAKI AKI ÉRT AZ ILYENHEZ AZ SEGÍTSEN NEKEM.NAGYON FONTOS...ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.:)2013. dec. 29. 14:45
1/4 anonim válasza:
Factory restet próbáltad már? Ha nem segít akkor szervíz.
2/4 anonim válasza:
"VALAKI AKI ÉRT AZ ILYENHEZ AZ SEGÍTSEN NEKEM.NAGYON FONTOS."
Nem tudjuk mi a tableted neve mert nem írtad !
3/4 A kérdező kommentje:
MyAudio sieries 7 704o
de a factory resettel sikerült helyrehozni a gondot...most már csak az öcsémét kell megcsinalni de nagyon killódok vele.:DD már szét nyomkodtam az ujjaimat...de sikerülni fog....nagyon szépen köszönöm a segítséget.!!!! :)
2013. dec. 29. 15:35
4/4 anonim válasza:
Velem is ez történt nekem is MyAudio tabom van és egyik napról a másikra azt írta ki a play áruház, ha be akartam lépni, hogy nincs kapcsolat és én sem tudom, hogy miért van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!