Miért nem müködik ennek a sz@rnak a drivere?
Figyelt kérdés
2 hete vettem egy asus x550cc laptopot most lett felrakva rá a win 8 elötte is az volt de újra lett telepítve ugyan úgy lett felrakva minden a gyári driver cd-jével nem működik se touch pad se semmi a gomboknak se működik a drivere pl a touchpad letiltása semmi valaki tudna segíteni mi lehet nagyon felidegesít ?!!!!!!2013. dec. 28. 23:26
1/10 FireFox001 válasza:
Lehet hogy vírusos volt az istall lemez. De betudod kapcsolni?
2/10 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy bekapcsolni magát a laptopot ? azt betudom teljesen jól működik csak a driverek nem a wifi driver hang meg videókártya driver teljesen jó csak ezek nem és így rohadtul kényelmetlen használni...ja és már töltöttem is le drivert úgy se jó...
2013. dec. 28. 23:43
3/10 A kérdező kommentje:
ja és magánál a programnál is be vannak kapcsolva ezek a funkciók hogy oldal görgetés minden be van kapcsolva csak a gond hogy nem csinálja....
2013. dec. 28. 23:45
5/10 A kérdező kommentje:
Mar letoltottem de nem tudtam felrakni eddig mukodott vagyis a masikkal most mar annyira meghalt ez a sz@r win8 hogy semmi nem mukodott a laptopon se a bill se semmi csak usbn ujra is trlepithetem de kizarolag win8 rakhato fel ra a driverek arra vannak kiadva de valami megoldas ?? Eskuszom a win vista jobb....
2013. dec. 29. 00:36
6/10 anonim válasza:
Teljes unistall, mert alighanem a Win8-as telepítőd vírusos volt, mint a torrentes operációs rendszerek általában. (Szerencsére nem mind). És most már bízd szakemberre, mert a BIOS-t is frissiteni kell, sőt a Kaspersky online scannerével kellene kezdeni.
7/10 anonim válasza:
Novemberben vettem egy Lenovo laptopot, operációs rendszer nélkül, adtak hozzá Win8 driver CD-t. De a rendszergazda barátom lebeszélt a Win8-ról, Windows7 került rá. Nem volt egyszerű összevadászni ehhez a drivereket, de végül sikerült. A laptop kiválóan működik, most is erről vagyok fel a neten.
8/10 A kérdező kommentje:
már megoldottam köszönöm a válaszokat! valami teljesen más nevű asus touchpadot szedtem le mint ami a cd-n de amit a cd-vel raktam fel azt fent is hagytam majd ezt a másikat rátelepítettem és most tökéletesen működik minden funkció ahogy kell ennek a multi touchnak
2013. dec. 29. 14:21
9/10 A kérdező kommentje:
egyébként én is win7-et raktam már rá undorító a win8 kinézetre mind viselkedésre is egyébként a lenovoval kapcsolatba biztos fent van a driver cd-jén a legtöbb driver ami kell egy win7-hez csak jobb klikk megnyitás a meghajtón legközelebb és akkor nem kell vadászni én is így csináltam mert nekem is win8-at akartak de hát nem jött össze win7forever !!
2013. dec. 29. 14:24
10/10 anonim válasza:
Kösz, de csak Win8 driver CD-t adtak a Lenovo laptophoz. Más semmit. Nem baj, a G505 így is kiválóan működik Windows7-tel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!