MSI GTX 650Ti Boost OC 2gb vagy Gigabyte 7850 OC 2gb?
Szerintetek melyik lenne erősebb vga? minden válaszra kíváncsi vagyok,jelenleg egy fx 6100 hajtaná,később pedig cpu csere egy fx 8350-re,ASUS M5A97 LE R2.0 alaplap,2x4gb corsair vengeance black 1600-as ram,és egy CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM tápegység van a gépben.
Battlefield 4-el tesztelném:))) ha már lenne lehetőségem,mert a GTX 560 Ti néha igen durván szaggat!!

A 7850 picit erősebb, mint a 650Ti Boost, de a GTX560Ti-nél nem sokkal gyorsabbak (a 650ti boost kb egyszinten van vele teljesítményben a 7850 meg erősebb 10-15%-kal).
Az FX 6100 még elmegy, de tegyél rá egy normális hűtőt és küld fel 4GHz-re. Videokártyából meg minimum egy R9 270X-re vagy GTX660Ti-re váltanék, ha érezhető videokártya teljesítménytöbbletre van szükséged.
Hol tapasztaltál durva szaggatást?

"Az FX 6100 még elmegy"
Hogy érted,hogy még elmegy?Jó az minden játékhoz,fölösleges cserélni.

Arra gondoltam én is, hogy felesleges FX-8350-t venni, ebből nem lenne komoly gyorsulás (főleg játékoknál), inkább tuningolja meg egy picit. Alapórajelen meg csak elmegy, mert nem egy erőmű, ha nem használja ki rendesen a 6 szálat. Egy i5 (persze jóval drágábban) biztosan jobban kitekerne egy GTX660Ti-t (amit példának cserére javasoltam), mint egy FX-6100...
Amúgy nekem FX-6300 procim van 4GHz-en, szóval nem a kék oldal térítője vagyok, ez csak tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!