Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van valami jó kaland-akció-nyo...

Van valami jó kaland-akció-nyomozós játékot PC-re? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, mintha "Az elveszett ereklyék fosztogatói" lenne..legyen benne akció, nyomozás és kaland is..ha van ilyen? :O

2013. dec. 27. 23:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
L.A. Noire kissé Maffia jellegű mivel 1940es években játszódik de nyomozós cucc, kaland is akad bőven, elég jó.
2013. dec. 28. 00:21
 2/13 anonim ***** válasza:
L.A. Noire valóban jó játék. Akció-kaland pl. a Tomb Raider sorozat (a 2013-at kivéve, mert az inkább túlélőhorror).
2013. dec. 28. 11:47
 3/13 A kérdező kommentje:
L.A.Noire-t én csak PS-re meg Xbox-ra találtam meg, pedig az nekem is tetszik :S
2013. dec. 29. 17:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Webáruházakban kapható, vagy közvetlenül a Steam-en is megvehető. Nem régi játék, ezért könnyű a beszerzése :)
2013. dec. 30. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Haha nem olyan jó az a játék,angol tudás nélkül szar lesz nekem elhiheted,teljesen elakadsz ha nem tudsz angolul egy kicsit!

Mert meg kell figyelni hogy mikor hazudik meg ilyenek.

Továbbá eléggé béna a grafikája,épületben nem de az utcán undorító és olyan irreálisan fordulnak a kocsit hogy na,eléggé béna lett az is.

Meg azt sem tudom hogy milyen nyomozó vagyok,néha gyilkossági néha meg teljesen más után nyomozok szóval ezzel sincs tisztában a játék.

Meg énemet irritál hogy fogdosom a hullát meg ilyenek :D

Jó tudom hogy akkoriban nem létezett DNS meg ilyenek de rossz nézni komolyan :S

Meg az is kicsit áttesett a ló túlodalára mert eléggé sok a lövöldözés,akkoriban igaz volt,nade egy rendőr pár év alatt nem esett 30x lövöldözésbe :)

2013. dec. 30. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Hozzátenném hogy Gyilkossági nyomozóként kérem szépen bankrablási akción veszek részt,robbantás után is én nyomozok holott senki nem döglött meg,és össze vissza lőhetek ahogy nekem jól esik.
2013. dec. 30. 19:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves #5 válaszoló: van magyarítás is a játékhoz

[link]

A főhős folyamatosan halad feljebb a zsaru-ranglétrán, ezért dolgozik több ügyosztályon is. Vidd végig magyarítással is, úgy már érteni fogod, mi miért történik.

2013. dec. 30. 22:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,akkor meg baromság mert régen sem lehetett ugrálni csak úgy,hol láttál te olyant hogy egyszer gyilkossági nyomozó,másodszor Bűnügyi nyomozó valaki? Aztán meg bankrabláson is rész vesz szóval már SWAT-os is...
2013. dec. 31. 10:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor ajánlj valamit!!!:D
2014. jan. 4. 01:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Inkább aludj! :D

Amúgy vam pár ilyen nyomozós játék,egyikben például nő is lehettél csak nem jut eszembe a neve...

Amúgy LA nem lenne szar,ha azokat a hibákat nem követik el benne!

2014. jan. 4. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!