Van valami jó kaland-akció-nyomozós játékot PC-re? (Bővebben lent)
Haha nem olyan jó az a játék,angol tudás nélkül szar lesz nekem elhiheted,teljesen elakadsz ha nem tudsz angolul egy kicsit!
Mert meg kell figyelni hogy mikor hazudik meg ilyenek.
Továbbá eléggé béna a grafikája,épületben nem de az utcán undorító és olyan irreálisan fordulnak a kocsit hogy na,eléggé béna lett az is.
Meg azt sem tudom hogy milyen nyomozó vagyok,néha gyilkossági néha meg teljesen más után nyomozok szóval ezzel sincs tisztában a játék.
Meg énemet irritál hogy fogdosom a hullát meg ilyenek :D
Jó tudom hogy akkoriban nem létezett DNS meg ilyenek de rossz nézni komolyan :S
Meg az is kicsit áttesett a ló túlodalára mert eléggé sok a lövöldözés,akkoriban igaz volt,nade egy rendőr pár év alatt nem esett 30x lövöldözésbe :)
Kedves #5 válaszoló: van magyarítás is a játékhoz
A főhős folyamatosan halad feljebb a zsaru-ranglétrán, ezért dolgozik több ügyosztályon is. Vidd végig magyarítással is, úgy már érteni fogod, mi miért történik.
Inkább aludj! :D
Amúgy vam pár ilyen nyomozós játék,egyikben például nő is lehettél csak nem jut eszembe a neve...
Amúgy LA nem lenne szar,ha azokat a hibákat nem követik el benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!