Letöltöttem a Tekken 6ot pspre, de nem működik. Cfw M33-3mam van. Mit csináljak? Nem tudom hogyan kéne lecserélni a cfwt egy újabbra, vagy egy másikra, teljesen kezdő vagyok ebben a dologban! Aki tud segíteni, köszönöm! Mit kéne tennem?
Tudok segíteni, csak mond meg, hogy milyen psp-d van (1000,2000,3000), és ha 2000 akkor milyen alaplapos.
Ezután mondd meg, hogy pontosan milyen cfw-d van.
Az alaplap típusát így tudhatod meg:
Elég csak annyit mondanod, hogy TA-088v3-as, vagy nem.
Ezután tudok segíteni.
Ugyanúgy lehetőséged van rá hogy elcseszed mint bármivel.
Ahogy írtam is fentebb, [link] itt minden le van írva részletesen, képekkel, még azok is megértik akik tökhülyék, használd a keresőt.
Ha gen-a/b-ről beszélünk, akkor 5.03 GEN-A vagy B lesz rajta, amin már el fog futni a tekken 6 (nekem is 5.03GEN-B-m van).
Ez a cfw psp 2000 ta-088v3-as alaplapra vagy psp 3000-re lett "tervezve", de ha neked nem ilyened van, akkor talán jobb lenne neked az 5.50 GEN-D2.
Ja és 18:23-as.
Én jártam már párszor a pspfilez-en, de nagyon nem tudtak segíteni a leírásokkal.
Akkor lehet, hogy nekem volt olyan gondom, amit még ők sem tudtak elmagyarázni.
Mindegy, a lényeg hogy a kérdező már rájött a dologra.
Amúgy jókat írnak a játékról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!