Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A routeremen nincs telefonbeme...

A routeremen nincs telefonbemenet. Meg lehet oldani valahogy?

Figyelt kérdés

Meg DSL bemenet sincs rajta, pedig az is jól jönne.

Megoldható?

2013. dec. 27. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkor mi van a Routereden egyáltalán???
2013. dec. 27. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
add ide, fúrok egyet rá
2013. dec. 27. 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Te egy routert akarsz modemként használni amit nem lehet. Modemmel egybeépített routert modemként használni lehet.
2013. dec. 27. 19:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Szóval ami most van az egy modemmel egybeépített router.

De sugároz(ná)za a wifit, szóval sztem routerként van az használva. Meg amúgy azt is mondták hogy az(am IPTV miatt van az).

A másikat a helyébe akarom iktatni mert nem sugározza "jól" a wifit, vagyis sugározza, fogni lehet, csak nincs net...

Erre van ötlet?

És akkor tulajdonképpen jó a router csak nem iktatható a mostani helyébe mert az modem-router vagy mifene?

2013. dec. 27. 20:14
 5/11 A kérdező kommentje:
(Az első mondat után kérdőjel lenne.)
2013. dec. 27. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Én komolyan akartam de képtelen vagyok pontosan értelmezni mit minek a helyére akarsz. Írd le konkrétan:

1. Ez van ott...

2. Ezt akarom a helyére

írj PONTOS típust is mert ez így kávézacc jóslás

2013. dec. 27. 20:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Van egy router (vagy modem vagy mindkettő) használatban az IPTV-hez. Néztem hogy megy bele egy telefonkábel és egy DSL kábel is(ez csak az a kettő ami a D-Link routeren nincs. Merthogy ami most van az T-Home router.

Egészen pontosan T-Home W 724V. Amit a helyébe akarok iktatni(ami "hiányos") az pedig egy D-Link DIR-600(legalábbis a hátulján ez van).És ha csak azt (vagy azokat) a kábeleket rakom át a másikba amit lehet élne a net?(szerintem nem de szerintetek?)

2013. dec. 27. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Na így kellett volna elsőre :)

Nem fog menni, oda csak a thome router a jó. Viszont lehet csatlakoztatni access pointként a másik routert, és annak a wifijét tudod használni.

2013. dec. 28. 07:02
 9/11 A kérdező kommentje:

Ok.

És hogy kell access pointként másik routert csatlakoztatni? :)

2013. dec. 28. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:

A thome routeren kikapcsolod a wifit.

A dlinken bejapcsolod a wifit, kikapcsolod a dhcp-t. Állítasz neki egy olyan saját IP-t amit a thome osztana ki pl 1.1 végződés helyett 1.20 vagy 0.1 helyett 0.20

Lan porton kötöd őket össze (nem wan porton)

Ha ez alapján nem megy kérj meg valakit aki megcsinálja neked ez alapján

2013. dec. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!