Mért csak 'félig' van hang a gépen?
Figyelt kérdés
Bedugtam a fejhallgatót, és játszani akartam egy játékkal, de észrevettem, hogy nincsen hang. Kiléptem, megnyitottam a youtube-t, de ott sem volt hang. Aztán bedugtam a fejhallgatót egy másik csatlakozásba, akkor a gép automatikusan beadott egy tesztablakot, ahol a hangot tudom beállítani... Kipróbáltam, és ott szólt a fejhallgató, ha rányomtam a "tesztelés"-re, viszont a youtube-n és a játékban továbbra sincs hang. Később észrevettem, hogy a számítógép rendszerhangjait is hallom rajta. Mi lehet a gond?2013. dec. 26. 12:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!