Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne hiberná...

Mit csináljak, hogy ne hibernáljon le a gép?

Figyelt kérdés
Vettem egy új gépet és rátettem a win8.1, de ha nem vagyok ott a gépnél akkor kb. 1óra után elalszik, ami normális lenne, hogy ne fogyasszon annyi áramot. Az alvásból viszont nem lehet felébreszteni, hiába mozgatom egeret, vagy nyomom le bármelyik gombot. És ilyenkor csak úgy tudom visszahozni, ha kikapcsolom a gombbal és visszakapcsolom, de ez gondolom nem tesz jót, meg nem hiszem, hogy így kéne csinálni. Mit lehetne vele csinálni, hogy ne csinálja ezt?
2013. dec. 26. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. dec. 26. 11:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de azután tettem fel a kérdést, hogy megnéztem amit linkeltél és nem találtam választ.-.-
2014. jan. 16. 13:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!