Mikor újra telepítitek az operációs rendszert ti hova szoktátok rakni azokat a fileokat amikre még szükségetek lesz?
Figyelt kérdés
Nekem elég nagy mennyiségű adatom van amire szükségem lesz és nem tudom hova mentsem őket, hogy mikor feltettem az op rendszert vissza rakhassam. Nincs se külső terám se sok pendriveom. Ti hova szoktátok ezeket tenni? Javaslat? A válaszokat előre is köszi! :)2013. dec. 25. 22:07
1/4 anonim válasza:
Pendrivera. Ma már olcsón lehet kapni 32 vagy 64 GB-osat, arra sok minden elfér. :)
2/4 anonim válasza:
Újratelepítésnél csak a "C"-t formázd és úgy a többi meghajtóról nem veszlik el az adat:) Már, ha nem csak egy partíciód van jelenleg.
3/4 anonim válasza:
Több partícióm van, éppen emiatt. A rendszerpartíción csak könnyen pótolható dolgokat tartok.
4/4 anonim válasza:
Akkor nem fognak elveszni az adatok, csak amin a rendszer van azt formázd, a többit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!