Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a Word?

Miért csinálja ezt a Word?

Figyelt kérdés

Megcsináltam magyarul az önéletrajzom. Ezután ezt átmásoltam és átírtam angolul. Gondoltam átkonvertálom pdf-be. Egy-két részen a pdf es fájlban összekutyulva van az angol és a magyar szöveg, ami elég gázul néz ki.

Ezt a jelenséget nyomtatásnál is produkálta word-ben.

Nem értem miért?

2013. dec. 25. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Van vírusirtó a gépeden? Ha nincs akkor telepíts fel egyet (én az avast internet security-t ajánlom) és végezz el egy víruskeresőt, aztán ha végzett akkor próbáld újból megcsinálni, ha ez nem sikerül akkor tanácstalan vagyok. Sok szerencsét!
2013. dec. 25. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:

ez nem vírus, ez valami emberi ballépés lehetett.

1, Biztos hogy mindent átírtál?

2, Nyomtatási képen minden rendben van?

3, Nincs valami szövegfordító bekapcsolva a word-be? (Nem tudok ilyen létezéséről, de nem is követem a word fejlődését)

4, ha másodjára konvertálod (más helyre/más néven) akkor is ezt csinálja?

2013. dec. 25. 21:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Töltöttem fel képet, így lehet érthetőbb:

[url= [link]

2013. dec. 25. 22:31
 4/6 A kérdező kommentje:
[url= [link]
2013. dec. 25. 22:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Bocs, már este van :)

[link]

2013. dec. 25. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez szerkesztési hiba, szövegdobozt használsz? Inkább kezdd előröl. Sok minden találgathatnék h miért csinálja :D
2013. dec. 26. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!