Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi ez hogy lemezolvasási hiba?

Mi ez hogy lemezolvasási hiba?

Figyelt kérdés

van a gépbe egy winchester több nincs de erre viszont azt irja ki induláskor : lemezolvasási hiba

az újraindításhoz nyomjon alt+ctrl+del

na de viszont a winchester tökéletesen működik mert már amikor ebbe a gépbe volt egy nagyobb winchester akkor azt látta is a gép és pakoltam rá zenéket filmeket de bootolásnál nem értem mért ezt írja ki talán lekéne formázni valami másra vagy mit kéne én erre gondoltam de lehet nem ?!

2013. dec. 25. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
A lemezolvasási hiba az lemezolvasási hiba, tehát nem működik tökéletesen. Lehet, hogy a zenék felében is hiba van olvasáskor. Cserélj adatkábelt, ha ekkor is hiba lesz akkor a vinyó a ludas, azt meg nem lehet javítani. Csere...
2013. dec. 25. 16:51
 2/2 A kérdező kommentje:
már cseréltem kábelt de egyébként a zenékbe nem volt hiba mint ahogy a képekbe se mert végig hallgattam őket amikor házibuli volt az összes zene ami 500db végig ment képeket meg csak úgy vissza néztük semelyikbe nem volt hiba
2013. dec. 25. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!