Egy 420w-s táp elbírná ezt a videokártyát?
2013. dec. 25. 15:13
1/13 anonim válasza:
Ha nem valami gagyi tápról van szó (és mondjuk 80 Bronze minősítésű) akkor HD7850 / GTX 660-ig elbír mindent.
2/13 anonim válasza:
A GT610 max 29W-t fogyaszt, azt szinte bármelyik táp elvinné...persze cserébe a teljesítménye is harmatos libafing...és ahogy az első is írta két egyforma névleges teljesítményű táp között igen komoly különbségek is lehetnek (tehát nem elég csak a ráírt wattokat nézni)!
3/13 anonim válasza:
Igen és ha most szándékozol megvenni azt a kártyát 12,7k-ért, akkor gyorsan felejtsd el! Egyrész a 2GB memória iszonyatos parasztvakítás, ilyen kaliberű kártyára max 512MB is simán elég lenne. Az ára sem túl olcsó, igazi lehúzás ez a termék szerintem!
4/13 A kérdező kommentje:
Most megnéztem a matricát és megtaláltam h milmyen:M-Tech 420W-os tápegység.
Típus: KOB AP4420XA
Mivel lány vagyok ezért nem annyira értek az ilyen dolgokhoz owo"
2013. dec. 25. 15:31
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor milyen videokártyát ajánlanátok??
Játékra kéne főleg,azért is akarok cserélni most:).
2013. dec. 25. 15:32
6/13 anonim válasza:
Inkább keress olyat, amiben kevesebb, de 128 bites memória busz van, mert az azonos memória órajel mellet dupla átviteli sebességet jelentene. A másik, hogy ezzel a kártyával nem fogsz tudni olyan játékokkal játszani, amihez 2 GB-ram kell, mert egyszerűen a GPU kevés. Ha csak nem 3D-s animációhoz akarod használni, mert akkor kell a VRAM, de ilyen GPU-val nagyon lassú lesz a renderelés.
7/13 anonim válasza:
picit drágább, de sokkal jobb:
8/13 A kérdező kommentje:
és akkor ezt bírná is a tápom? *-*
2013. dec. 25. 15:43
9/13 anonim válasza:
Bírná igen, de milyen játékokat akarsz játszani? Illetve milyen a géped többi része?
10/13 A kérdező kommentje:
skyrim,cod,sims,arma.
Proci:Pentium(r) dual-core cpu e5400@2.70 GHz
Ram:2 gb
Az alaplapom 2ddr-es,attól még a 3ddr-es vidikártyát még viszi ugye?:O
2013. dec. 25. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!