Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért megy 100%-on a CPU-m?...

Anita_palija kérdése:

Miért megy 100%-on a CPU-m? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Ha elindítok egy online filmet bármelyik böngészőn és a CPU-m 100% érték környékén ugrál, és így szaggat a film (nem a betöltés végett) És nem zabálja semmi más a CPU-mat csak a megnyitott böngésző minden esetben. Miért van ez? Mit tehetnék ilyen esetben?

2013. dec. 24. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért van, mert ez a genya flash player, ami a videókat játssza, nincs optimalizálva lassabb, régebbi gépekhez, csak a moderneken fut rendesen.

Youtube esetén megteheted, hogy a minőségnél 360p vagy 240p opciót választasz. Egyéb oldalakon nem sokat tehetsz.

Ha letöltöd a videót, és a saját lejátszóddal (pl. MPC-HC) játszod le, akkor ezerrel jobb lesz a helyzet.

Letölthetsz ilyen videókat például ezzel: [link]

2013. dec. 24. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy nem elég jó hozzá a géped, vagy vírusos.
2013. dec. 24. 19:26
 3/6 Hegedus Csaba válasza:
Nekem tavalyvolt hasonló gondom, összeszedtem egy férget, ami a hálókártyámba bújt, és állandóan 100%-on ment a CPU-m, ha csatlakozva voltam nethez. Egyetlen vírusirtó irtotta csak ki nekem, az meg az Avast volt (az ingyenes, a fizetős NOD elment mellette). Esetleg töltsd le, és futtass le egy teljes körű keresést minden fellelhető merevlemezen, és az összes fenyegetést irtasd vagy tedd karanténba. Sajnos ha nincs egy megfelelő vírusirtód, akkor könnyen összeszedhetsz ilyeneket
2013. dec. 24. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Youtube-n tökéletesen játsza a videókat,filmeket. Mindent.

A gépen is szintén tökéletesen játszik mindent. Csak pl online filmeknél hozott linkeknél való elindításkor megy fel 100-ra a cpu és szaggat a film hiába tölt be. Más valami ötlet valakinek, ezeken kívül? Próbáltam ezeket. ugyanaz a helyzet. :/

2013. dec. 25. 11:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló az Adobe Flash Player-re értette amit írt?

Mert nekem abból a 11-es verzióm van fent, de megpróbálom azt is lecserélni-.

2013. dec. 25. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Az Avast-al fogtam pár vírust, és gyorsabb lett a gépem is. De videónézésnél neten ugyanúgy szaggat, de már nem annyira. A cpu-m nem megy fel csak 80%-ig de onnan lefele ugrál..feljebb nem igazán.
2013. dec. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!