Ez milyen kódolás?
Figyelt kérdés
CC532061B2EB99D3ED6AAFF477DAA95A66372F3B1CA5A7AE6C7DA16DDCE91934
Ez milyen kódolás lehet? :D
2013. dec. 23. 15:11
3/9 A kérdező kommentje:
Elméletileg valami PSK cucc, egyébként a wifi jelszavam elméletileg xd
2013. dec. 23. 15:17
4/9 anonim válasza:
wpa-psk, valóban... a kódolt változata. Elméletileg visszafejteni nehéz, ha ez érdekel.
5/9 A kérdező kommentje:
És lehetséges? xD Csak kíváncsiság egyébként, ha nem akkor nem, de bár érdekel ha már eddig eljutotttam :D
2013. dec. 23. 15:27
6/9 anonim válasza:
Bár sokat foglalatoskodom informatikával, programozok ezt a részét még nem próbáltam :D Elméletileg lehetséges vagy fogalmam sincs... van aki állítja, hogy tudja... Nézz utána... google.
7/9 A kérdező kommentje:
3 napja csak ezt csináltam, mert a szünet miatt lett 1 rakás szabadidőm. Nem találtam sok mindent.
2013. dec. 23. 15:34
9/9 czibles válasza:
Brute force-olni nem érdemes, ha csak nem 2-3 karakteres.
Ha valami értelmes szó, akkor szótárral próbálkozhatsz, egyébként rainbow táblával próbálkozz. Ha kis, nagy betü és szám és 10+ karakter hosszú és szótárban sincsen benne, akkor felejtős.
Írd át a jelszót valami angol szóra és úgy próbálkozz szótárazással, ha szeretnél sikerélményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!