Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elveszett az iromány!?

Elveszett az iromány!?

Figyelt kérdés

Írtam egy e-mailt egy cégnek, már befejeztem, és csak javítgatni valók voltak rajta, ha még eszembe jut esetleg valami.

Citromail-ről van szó. Tehát este már nem bírtam tovább gépelni, és letettem a laptopot, készenlét, aztán ma bekapcsoltam, megvolt ugyanúgy az üzenet, szerkeszthető is volt minden ok, és mondom csinálok egy másolatot róla, mivel nem egyszerű fogalmazás volt, ctrl+c, nyitnék egy új jegyzetet erre belassult. Gondoltam akkor elküldöm magamnak, a saját címemre, (máskor is csináltam így sikeresen)A vágólapot meg közben frissítettem a címmel -.- aztán "küldés" Erre kijelentkezett a citromail. Bejelentkeztem és semmi nyoma a szövegemnek.

A kérdés, valami előzményekben, sütikben, vagy valami olyan visszaállítás, hogy t.nap esti vagy a mai első használattól folytassa a gép a munkamenetet (készenlétben volt nem volt leállítás), próbálkoztam már az előzményekkel, sütikkel, visszaállítással, de semmi, gondoltam nektek hátha van ötletetek.

2013. dec. 23. 12:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!