Hogyan tudom windowx xp mellett formázni a windows7-et?
Figyelt kérdés
2 merevlemez van a gépemben,az egyiken xp,a másikon win 7.Xp-t használok és egyszerűen le akarom formázni mellette a másik merevlemezt,amin win7 van,de sajnos nem tudom,mert nem is érzékeli a másik merevlemezt.Tudom,hogy nem kompatibilis a 2 op. rendszer,de azért csak le lehet formázni az egyik mellett a másikat,mert saját magában lévő win7-et nem tudtam formázni,amikor csak az az 1 merevlemez volt a gépemben.Se így nem megy se úgy.Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék,előre is köszi!2013. dec. 23. 09:27
1/2 Lajos54 válasza:
Az is kérdés, hogy az induláskor miként tudsz választani a két oprendszer között...
De ha minden jól megy, az XP-be belépve válaszd ki a Sajátgépre jobb egérgombbal kattintva a Kezelés menüpontot, majd onnét a Lemezkezelés-t.
Ott, a jobb oldali ablakban a megfelelő meghajtót kiválasztva tudod formázni. Arra számíts, hogy a kiválasztott merevlemezről minden adat el fog tűnni. Ha a megadott helyen nem találod a megfelelő meghajtót, akkor valami rosszul volt beállítva valamelyik oprendszer telepítésénél.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor biztos rosszul lett valami beállítva,mert nem látom a másik merevlemezt.Windows 7-et magában hogy tudom leformázni,hacsak az van egyedüli merevlemez a gépben?Próbáltam xp-vel újraindításnál bebootolni,de nem bootolt be róla,csak a win 7 indult újra
2013. dec. 24. 05:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!