Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Közepes gépigényü játékokat...

Közepes gépigényü játékokat mondana valaki?

Figyelt kérdés

CPU:2X2,3

RAM:3GB

VGA:Intel GMA 4500HD(alaplapi integrált szutyok)

naggyábol mindenre vevő vagyok kivéve a stratégiaira,az nem az én világom...köszönöm előre a válaszokat :D

2013. dec. 22. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

imperium galactica 2

UFO aftermath

Fallout

Fallout2

nagyából amig intergrált vga-d van

2013. dec. 22. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:
uristen,valami olyan nincs ami nem az őskorbol van?? aminek az ajánlott vga 256 pl.
2013. dec. 22. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:

biztos lehetne találni pl

far cry

talán Stalker SoC

tiberium wars

de az integrált vga nagyából megöl minden jobbat

2013. dec. 23. 04:27
 4/5 A kérdező kommentje:
igen sajnos,amit eddig vitt az farcry amit irtál is,max payne 2,gta sa,vc,nfs u2,mw,carbon,star wars jk,bf2,cod2,cod4,colin mcrae 2005,splinter cell chaos theory,nfs world,wow lk,cata,panda,spore,,,ezeket szaggatás mentesen viszi mert ugye ami szaggat azzal nem is gamelek hanem ink xboxon..és szerintem itt van az hogy nincs sok élvezhető game már ...talán még a spider-man 1-2,incredible hulk meg ezek a "gagyibb" játékok..amik ugye nem kaptak tul nagy hírverést....de ha tudna valaki mondani olyant ami még jó akkor azt nagyon megköszönném :)
2013. dec. 23. 13:26
 5/5 anonim válasza:
megpróbálhatod a far cry 3-mat minimumon,minecraft,stranded deep
2016. jún. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!