Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 2 GB rammal 2,66 GHz-es...

2 GB rammal 2,66 GHz-es procival miért tölt be lassan a 2010-es MS Word?

Figyelt kérdés

2013. dec. 21. 11:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hű mekkorát tévedtél most barátom:

[link]

Core 2 Duo E6300 - megjelenés 2006 Q3

[link]

Athlon 64 X2 cikk - dátum: 2005 Július!!!

Mondjuk Te lehet, hogy még ovodába jártál ilyenkor, de Én már réges régen kockultam és naprakész voltam. No, menj vissza a kifestő könyvedhez...

2013. dec. 22. 03:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Legbosszantóbb, hogy halvány lila dunsztja sincs a dolgokról valakinek és megpróbál kiosztani...eszem megáll. Meg is látszik, hogy 39%-os! Egyébként az AMD az Athlon 64 időszakban (2003 végétől) igencsak nyeregbe került, míg 2005-ben az X2 procik megjelenésével mindent letarolt, amin csak egy évvel később a Core 2 tudott fordítani! Mondjuk az AMD-nek nem volt nehéz dolga, mert mint kiderült a magas órajelek elérésére tervezett Netburst architektúra (Pentium 4, 2000) zsákutcába futott. A Core 2 család inkább a Pentium-M-re vezethető vissza, ami meg a Pentium III módosított változata. A P4 egy vakvágány volt...persze az Athlon XP-k ellen még állta a sarat (bár azonos órajelen azokkal sem versenyezhetett).
2013. dec. 22. 03:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!