Hogy kell egy torrentet (amit már töröltem az utorrentről) újra seedbe állítani? Ha csak ráhúzom az utorrentre akkor ott lesz de nem tölti vissza.
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 22:00
1/7 anonim válasza:
Lényeg hogy ott van a seed között. Lehet egy kilobajtot se tudsz vissza tölteni,mert annyian seedelik.
2/7 A kérdező kommentje:
igen de az ncoreon sincs az "általam futtatott torrentek" között. márpedig attól hogy én éppen az adott pillanatba nem töltöm fel még ott kéne lennie...
2013. dec. 20. 22:22
3/7 miért.én? válasza:
Ha az állományok, és/vagy a célmappák helyét nem változtattad meg, akkor seedbe kell hogy álljon. Ha mégsem tudod megoldani, akkor töröld a torrent fájlt, és töltsd le újra. a letöltött torrent célmappájaként mindenképp a már meglévő állomány helyét add meg, akkor csak egy ellenőrzést fog végrehajtani.
4/7 A kérdező kommentje:
a célmappa az még stimmel de az állományoknál mi kéne hogy szerepeljen? a torrent neve? vagy a helye? mert az most tényleg üresen áll.
2013. dec. 20. 22:25
5/7 A kérdező kommentje:
mellesleg sok gigáról van szó úgyhogy nem szeretném mint újra letölteni egyesével...:D
2013. dec. 20. 22:26
6/7 csacsi2 válasza:
"állományoknál mi kéne hogy szerepeljen?"
Amit letöltöttél az a fájl olyan fájlnévvel, kiterjesztéssel stb. amit letöltöttél!
Ha a fájlok hiányoznak újból letölti, de ha a fájlok megvannak (bit-re pontosan) akkor seed-be állítja.
7/7 A kérdező kommentje:
az istennek nem akar összejönni... mind1 letöltöm amit le kell oszt majd seedeli. :D köszönöm a segítséget mindenkinek!
2013. dec. 20. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!